Tallerkener, stole og borde hører med til en rigtig teltudlejning

I forsøget på at tilfredsstille min kones trang til at holde fester for hendes mange – og ofte platoniske – venner har jeg denne gang været igang med en research i forsøget på at finde et firma, der vil stå for hele arrangementet. For JEG gider ikke røre en finger efter hendes utilfredshed med forberedelserne til det forrige arrangement, hvor vi lejede os ind på en kro på det sydlige Sjælland.
Min kones fester skal holdes i haven men jeg tager ingen chancer med noget – slet ikke vejret – og derfor leder jeg efter et firma, der ikke bare står for teltudlejning, men også for udlejning af gulve (så vi kan gå tørskoede i tilfælde af dårligt vejr), stole, borde, tallerkener, glas og bestik.

Man skal være klar over betingelserne for teltudlejning

Man skal være klar over de økonomiske forhold når man ønsker at leje et telt. Overblik over økonomien og risici ved teltudlejning skal være til at tage og føle på.

Jeg er således klar over, at jeg som lejer har det fulde ansvar for det lejede i den aftalte lejeperiode, herunder også ved hændelige uheld. Ansvaret for skader på ting og personer, der sker i og udenfor teltet i lejeperioden kan aldrig placeres hos den der står for teltudlejning.

Det er også mit ansvar at tage de offentlige myndigheder og andre i ed i forbindelse med arrangementet og skulle der mod forventning også ske skader på nedgravede rør, kabler og lignende ved vores opsætning eller nedtagning af teltet så påhviler det alene os selv. Jeg er også klar over, at udlejer kan kræve teltet forsikret.

Jeg ved det bliver en god fest, når JEG har styr på detaljerne!

Mvh
Asger Tentsen, Roskilde