Min stjernetegn lover godt nyt

Goddag med jer alle sammen, og rigtig mange gange hjertelig velkommen til min blog.

Det er et herrens vejr udenfor lige nu, men det er okay, for jeg har lige læst mit stjernetegn, og det ser sådan rimelig godt ud. Ifølge stjernerne så kommer min uge til at være rigtig god, og det gør lige at jeg er ved ekstra godt mod. Normalt plejer jeg ikke rigtig at blive påvirket af stjernetegn og sådan noget, men i denne uge har det passet fuldstændigt perfekt indtil videre, så jeg er lidt spændt på at se, om det sidste kommer til at ‘gå i opfyldelse’ også.

Hvis der er nogen af jer derude, som har nogle sjove historier omkring stjernetegn eller noget lignende, så vil jeg rigtig gerne høre jeres historier her nedenunder i kommentarfeltet.

Jeg kan godt lige starte med en lille sjov historie. Jeg sad og læste mit stjernetegn i et magasin, som jeg havde fået gratis. Der stod i mit stjernetegn, at jeg ville have held i min økonomi, så jeg smuttede ned og købte mig et lille 10-kroners skrabelod – OG VANDT! Ja, det var godt nok kun 50 kroner i gevinst, men det er da pudsigt, er det ikke? Det er den første og eneste gang at jeg nogensinde har købt et skrabelod, så I kan nok også regne ud, at det er første og eneste gang, at jeg nogensinde har vundet penge i sådan noget.

Okay, så er det jeres tur til at dele jeres sjove eller spændende historier. Det kan godt være at det bliver svært at slå min, men I kan jo prøve alligevel.

Vi ses!