Kolding-firma tilbyder klargøring af biler

Det nystartede Kolding-firma Klar IVS tilbyder fra og med i dag klargøring af biler med fokus på at øge den potentielle salgspris. ”Klargøring af en bil er en af de vigtigste parametre for en god salgspris”, forklarer Siv Møller, som sammen med sin kæreste Max Adsersen har åbnet den lille butik. Ideen til projektet opstod, da parret selv skulle sælge en ældre bil for Siv’s forældre. I første omgang fik de tilbudt maksimalt 10.000 kr for bilen fra flere potentielle køber, men det synes de var alt for lidt. De besluttede sig derfor for at gøre bilen fint i stand, og efterfølgende opnåede de at få prisen mere end fordoblet. ”En klargjort bil er meget lettere at sælge, og omkostningen til klargøring er næsten altid meget lille i forhold til den merpris, der kan opnås”, fortæller Siv Møller begejstret.

Tilfredshedsgaranti på klargøring af bil

Som et introduktionstilbud tilbyder det unge par 100% tilfredshedsgaranti på klargøringen. De håber at kunne skaffe sig en række cases, som senere vil kunne bruges i markedsføringen. I første omgang målretter de markedsføringen til Kolding og omegn, men understreger, at alle er velkomne.

En standard-klargøring indebærer en komplet indvendig rengøring med grundig støvsugning og aftørring af alle flader. Derudover anbefaler parret, at eventuelle slidte bundmåtter udskiftes. De har en attraktiv aftale med en leverandør, så måtterne kan skaffes billigt til de fleste biler. Udvendigt indebærer standardpakken komplet rens af både lak og undervogn, samt voksbehandling og rengøring af fælge og dæk.