Jeg har sparet sammen til en læderpung

Jeg er virkelig glad, for jeg har lige fået mig en læderpung, som jeg har sparet sammen til i lang tid, og det er jo så dejligt, når ens hårde arbejde bærer frugt. Det synes jeg virkelig. Men det er jo også sådan, at det ikke er fordi, at den er helt vildt dyr, men altså, jeg vil da sige, at jeg ikke har det største budget, når jeg nu er på SU, så derfor er jeg bare glad for, at jeg har skaffet mig penge til det.

 

download

 

 

Det er noget, som jeg er stolt over, og for eftertiden kommer det også til at være sådan, at jeg ikke bruger så mange penge på dumme ting, som eksempelvis sådan noget som det der med at gå meget i byen. Det gider jeg ikke at bruge alle mine penge på, men sådan er der jo så meget, ikke?

 

Ellers tror jeg faktisk måske, at jeg vil prøve at finde et studiejob, for det ville give mig lidt mere økonomisk frihed, hvilket jeg virkelig føler, at jeg har brug for. Det kan jeg godt sige jer, og jeg vil også mene, at det er noget, som jeg selv er ret god til; at arbejde, altså. Det er virkelig noget, som jeg brænder for, men jeg vil helst arbejde et sted, hvor jeg kan gøre, hvad jeg vil. Altså, hvor der ikke er en streng top down-styring, som jeg skal bukke under for. Der skal være noget tillid til, at jeg kan udføre et godt stykke arbejde, for det ville jeg elske.