Hoteller med kursuslokale

I København er der masser af hoteller, men det er langt fra dem alle, der er udstyret med et ordenligt kursuslokale. Hvordan sikrer du dig, at lokalerne lever op til dine forventninger og at faciliteterne er i top? Svaret hertil er meget simpelt. Du skal se billeder og beskrivelse af selve lokalerne. Hvis ikke, er det umuligt at danne dig en fornemmelse for hvordan, et kursus på hotellet vil tage sig ud. Er der nok med stole og plads generelt? Er der mulighed for fremvisning af filer på en stor skærm? Er internette i orden? Er det muligt at bestille forfriskninger på selve hotellet?

Når først du er blevet sikker på, at hotellet imødekommer dine krav, kan du begynde at finde en pris. Der er sikkert en række hoteller, som du har liggende som kandidater – men hvilket af dem, er det rette at vælge? Der skal du kigge på lokation og som nævnt prisen. Er det let for deltagerne at komme dertil, eller skal de bruge timer på transport? En god kursus deltager, er en deltager, der ikke har siddet og snøvlet i en bus eller i et tog i timer forínden. Husk desuden at holde godt med pauser og have kolde forfriskninger klar ved alle pauser, der bliver holdt.

Samlet set er dette de vigtigste ting, du skal orientere dig omkring, når du skal afholde et kursus i et hotel. Hvis du er ekstra opfindsom, kan du holde det udendørs, men så bliver el og mange andre ting et stort poroblem for dig og deltagerne.