Fysiurgisk massage skal nok gøre underværker

Hej med jer alle sammen derude omkring!

Jeg går rundt og bøvler gevaldigt med ryggen her for tiden. Jeg var nede og spille noget volley med nogle venner i sidste uge, og der lavede jeg et rigtig ærgerligt vrid i ryggen, som virkelig gjorde ondt. Nu vil jeg gerne se, om jeg ikke kan få det lindret eller sågar ordnet med fysiurgisk massage, for det har min kære søster nemlig anbefalet mig, da hun ved lidt om sådan noget.
Hun har nok prøvet det selv, eller noget der minder om det. Hun er det mest aktive menneske jeg kender. For et par måneder siden var hun med til at løbe hendes første maraton. Det synes jeg sgu er ret imponerende. Imens hun er ude og løbe uendeligt mange kilometer, så sidder jeg primært og spiller playstation i min fritid. Det er nu også meget hyggeligt, men jeg kan af og til godt få lidt dårlig samvittighed over, at jeg ikke er lidt mere aktiv, og går rundt og bliver en smule fedladen. Kan simpelthen bare ikke tage mig sammen. Nå, det kommer måske når jeg bliver træt af at spille playstation. Hvis det nogensinde kommer til at ske.

Vi ses!