Der er behov for at vi får snakket med en tømrer

Jeg har besluttet mig for, at det her forår, det skal bruges på at få gjort huset i stand, og i den forbindelse har vi brug for en tømrer her i Faaborg Midtfyn, for det er nemlig her, vi holder til, og jeg kan lige så godt sige det med det samme; der kommer til at skulle blive taget fat. Og det er fordi, at huset i sin tid var et håndværkertilbud, men vi har slet ikke fået gjort noget ved det, hvorfor det er ved at være på tide, kan jeg vist roligt understrege. Men jeg er væbnet med åbent sind, og jeg tror, at det bliver rigtig, rigtig godt. Og vi har pengene til det, for vi har gået og sparet sammen i meget lang tid, og derfor er det jo bare helt vildt fedt, at vi nu endelig har fået det hele på plads.

 

Fotothek_df_n-10_0000828

 

Ellers vil jeg sige, at jeg har det godt for tiden. Jeg er begyndt at motionere en del, og det gør, at jeg hele tiden har et enormt stort psykisk overskud, hvorfor jeg har meldt mig som frivillig i sådan et sted, hvor man kan hjælpe folk med lektier – og det er primært indvandrere, hvorfor jeg ser det som min pligt, at formidle dette videre; de er slet ikke så slemme. I skulle prøve at melde jer som frivillig, for det giver virkelig en helt enorm stor indsigt i deres liv, og der er slet ikke noget at være bange for. Det kan jeg godt sige jer.